КУД „Иван Сењук“ – Кула М.Тита 119, 25232 Кула +381 (0)25 722 754

Јозо Сапун председник +381 (0)61 66 27 977Е-маил:  jozo248@gmail.com
Новосадска 7, 25230 Кула